Paard & Wagen is gevestigd op Meije 123 te Bodegraven, midden in het Groene Hart van Nederland op zo’n 30 minuten vanaf Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Alle coachsessies vinden plaats op deze priv√©locatie, dus jouw privacy is tijdens de coaching gegarandeerd!

Paardenparadijs & coachlocatie

Onze paarden zijn gehuisvest in een zogenaamd ‘paddock paradise’ of paardenparadijs. Dit betekent dat ze het hele jaar door zelf kunnen bepalen of ze binnen of buiten willen zijn. Ze hebben dag en nacht beschikking over hooi en/of gras en vers drinkwater en er is veel bewegingsruimte. De paarden leven in een gemengde kudde, waardoor ze √©cht paard kunnen zijn en hun natuurlijke gedrag kunnen uiten. Hierdoor zijn ze in balans en uitermate geschikt als coach! De coachsessies vinden plaats in dit paardenparadijs.

Over Hofstede Assurance

Onze boerderij ‘Hofstede Assurance’ is gebouwd in 1876. Generaties lang hebben mensen hier geleefd van het eigen land: melk en vlees van hun koeien, spek van de varkens, eieren van de kippen, groenten en aardappelen uit eigen moestuin. Tot 1990 was de boerderij in gebruik als melkveehouderijbedrijf. In 2017 hebben wij de locatie gekocht. De gemeente heeft de boerderij aangewezen als hoog gewaardeerd cultuurhistorisch waardevol pand en daar zijn we trots op! De komende jaren wordt de boerderij gerenoveerd, met behoud van oude details.

Over de Meije

De Meije is een lintdorp midden in ‘het Groene Hart’ van Nederland, gelegen tussen Bodegraven, Zegveld, Woerdense Verlaat en Nieuwkoop. Het heeft ongeveer 400 inwoners verdeeld over drie gemeenten, Bodegraven-Reeuwijk, Woerden en Nieuwkoop, en twee provincies, Zuid-Holland en Utrecht. De Meije ligt aan het gelijknamige riviertje de Meije, een zijrivier van de Oude Rijn en aan de Nieuwkoopse plassen. Onze locatie bevindt zich schuin tegenover de opvallend hoge witte watertoren, ook wel Pietje Potlood genoemd, die je vanaf grote afstand herkent!

In dit fantastische filmpje zie je Pietje Potlood en onze prachtige omgeving! Bij 40 seconden ‘wijst’ Pietje Hoeve Assurance aan.

(credits: Instagram droneview_nl via Ontdek Nieuwkoop)